Thursday, 1 November 2012

OK COMPUTER SOLUTION: Power Adapter / Charger Laptop

OK COMPUTER SOLUTION: Power Adapter / Charger Laptop: Sila klik link di bawah untuk terus ke paparan maklumat berkaitan adapter. Terima kasih. OK Computer Solution (Adapter Division) ...

OK COMPUTER SOLUTION: Membaiki LED / LCD Screen for all laptops

OK COMPUTER SOLUTION: Membaiki LED / LCD Screen for all laptops: Kepakaran kami adalah membaiki, menukar, mengenalpasti masalah LCD / LED Screen laptop atau netbook Kami menyelesaikan masalah kritika...

OK COMPUTER SOLUTION: Job of The Day 31 October 2012

OK COMPUTER SOLUTION: Job of The Day 31 October 2012: Servis Laptop Acer Aspire Pada mulanya kami ingat laptop ini ada masalah skrin sahaja. Kami pun selesaikan masalah skrin ini macam bias...

Friday, 15 April 2011

Apabila intro itu menjadi pendahuluan

Salam....

Nie 1st entry ak lam konklusi perjalanan kehidupan, ak pn xtau knape ak pilih konklusi perjalanan kehidupan nie mungkin kesimpulan bagi kehidupan ak ataupun mungkin diari hidup ak, ngeeee.... ak pn xtau...[ lame2 nanti mungkin tau la..... ]

Sudah 2 dekap ak dipentasan ciptaan yang Esa ini, xpnah ak rakam kan life ak cam mane, ak pn xpnah tulis diari... bah kan buku diari pn ak xde..huhu...deduksinya, bnyak sudah memorabilia ak lapok dan hilang tah ke mana.. puas sudah ak cri rata-rata tmpat, lam laci, bwh bntal, bwh tilam ,ats almari, satu pn ak xjmpe...

 hurm...........................[ mengeluh panjang ]

cume seten2 je yg ak jumpe.. 2 pn lam kepale hontak ak, sayang nk simpan tmpat lain, tkt lesap!
tp seme yg hilang 2, ase cam rugi la plak... kalu lah ak tau gne blog nie mase kecik kan beshhhh...haha...

Eh tersasul la plak..haha... OK lah...kepada insan2 sekalian ak wat blog nie adalah untuk BERKONGSI emosi2 dan pengalaman suke duka ak mahu pun ilmu2 tertentu... dan seme 2 akn ku compile kan nanti, so lau ad sebarang syntax error 2, tlonglah tunjuk2 ajar kan coz ak nie budak bru nk blaja...hehehe.. >__<  k jmpe lagi...

p/s: “Ketika kita sampai pada akhir dari apa yang kita mesti ketahui, kita akan berada pada awal dari apa yang kita mesti rasakan.”